Vaš partner

    Home    |    Veleprodaja    |    Maloprodaja    |    O kompaniji    |    Kontakti    

O kompaniji

U Novom Sadu, gradu bogate kulturne, poslovne i trgovačke tradicije, u porodici trgovačkog giganta "AGROVOJVODINE" osnovane 1958. godine, izrastao je i stasao "ShiponS" AD.

Od "AGROVOJVODINE" RO "Metalelektro", DP "Tehničke robe", DD "ShiponS" -a, današnji "ShiponS" AD je jedan od vodećih veleprodajnih distributera bele tehnike u Srbiji sa razgranatom mrežom maloprodajnih objekata u Novom Sadu, Temerinu, Senti, Kanjiži, Vršcu, Odžacima, Apatinu, Beogradu i Srbobranu.

"ShiponS" je najveći distributer  u Srbiji proizvoda "LTH", "Gorenja", "Alfe-Plam" i značajan distributer "Indesita", "Beka", "Bire", "Samsunga", "Rade Končara", "Tefala", "Moulinex"-a i drgih proizvođača bele tehnike i malih kućnih aparata. Godišnji obrt "ShiponS"-a iznosi oko 15 miliona EUR-a.

Poslovno-distributivni centar "ShiponS"-a prostire se na poslovno-skladišnom kompleksu "AGROVOJVODINE" na potezu Rimskih šančeva oko 500 m od internacionalnog autoputa Budimpešta-Subotica-Novi Sad-Beograd-Niš i dalje.

"ShiponS" AD raspolaže sa savremenim skladišnim prostorom od 10.000 m2 do kojeg je moguće dopremiti ili preuzeti robu drumskim ili železničkim prevoznim sredstvom uz efikasnu manipulaciju utovara, istovara, pretovara i sličnog. Poslovna zgrada od 2.500 m2, pored modernog kancelarijskog prostora, raspolaže i sa dva velelepna izložbena salona.

Poslovanje "ShiponS"-a je podržano savremenim i efikasnim informacionim sistemom koji omogućuje brzu obradu dokumenata što doprinosi brzoj usluzi korisnika. Katalog robe obuhvata oko 10.000 artikala a katalog poslovnih partnera oko 8.000 stavki.

"ShiponS" AD je privatno akcionarsko društvo sa većinskim vlasničkim udelom konzorcijuma na čelu sa "Blues group"-om iz Slovenije. Raznovrsnost ponude, kvalitet kućnih aparata koji garantuju renomirani svetski i domaći proizvođači uz sigurnu garanciju i servis osnovna su načela i ciljevi poslovanja "ShiponS" AD.


"ShiponS" AD je najveći distributer u Srbiji proizvoda "LTH", "Gorenje", "Alfa Plam" i značajan distributer "Indesita", "Beka", "Bire", "Samsunga", "Rade Končara", "Tefala", "Moulinexa" i drugih velikih proizvođača bele tehnike i malih kućnih aparata.